Frank Baines


Opzoek naar kwaliteit, en ongeëvenaard comfort voor jou én je paard? Dan ben je bij Frank Baines aan het juiste adres.

De zadels van Frank Baines worden al sinds 1980 custom made gemaakt in Engeland. Deze zadels zijn van de hoogste kwaliteit en bieden comfort voor ruiter en paard. Alle Frank Baines zadels zijn ruim aanpasbaar (maximaal 2 maten) Optioneel is er mogelijk om te kiezen voor Treeclix ( +€ 210,- )

De Frank Baines zadels zijn direct uit voorraad leverbaar. Wil je liever maatwerk? Dan is de levertijd gemiddeld  8 tot 10 weken. Alle zadels worden geleverd inclusief luxe zadeldek en lederverzorging.

Met de "Build my Baines app" kun je je zadel geheel zelf naar wens samen stellen

https://www.frankbaines.com/bmb/

 
Frank Baines Enduro

Vanaf € 3240

Het Enduro Endurance-zadel zit boordevol functies voor de Endurance-rijder, ontwikkeld om uithoudingsvermogen over lange afstanden te garanderen. Een diepe comfortabele zachte zitting, samen met verlengde zweetbladen, maakt lange en evenwichtige ritten mogelijk, zelfs over het moeilijkste terrein. Uithoudings- en wedstrijdrijders zullen dit zadel herkennen als zijnde voorzien van alle benodigde eigenschappen voor de langste, plezierige ritten. Het is ook favoriet bij veel GP-rijders vanwege het comfort voor algemeen rijden.

 
Frank Baines Andante

Vanaf € 3145

Het Andante Dressuurzadel heeft een maatwerk design; strakke lijnen met een onberispelijke afwerking, iets wat je natuurlijk verwacht van een van 's werelds beste custom zadelmakers. Het is kenmerken zorgen voor comfort, stabiliteit, nabijheid en pasvorm. Een keuze aan klittenbandblokken maakt persoonlijke aanpassing mogelijk om een ​​unieke pasvorm te bereiken. De boom die voor dit dressuurzadel wordt gebruikt, is een goede optie voor paarden met een gemiddelde tot hoge schoft en een rechte rug. Gebouwd op een hybride boom, met een hoge kop en plattere rug
Frank Baines Pirouette

Vanaf € 3145

Het Pirouette Standard mono-flap dressuurzadel heeft wol gevlokte panelen en een vlakke open zit. Als je op zoek bent naar nauw contact, dan is dit zadel iets voor jou. Elke afzonderlijke functie is ontworpen voor exacte beweging om de verbinding met je paard te maximaliseren. De boom die voor dit dressuurzadel wordt gebruikt, is een goede optie voor paarden met een gemiddelde schoft en een platte rug.

 


Frank Baines Elegance

Vanaf € 3145

Tevens verkrijgbaar in een Pro uitvoering vanaf € 3630

Het Elegance Dressuurzadel is de keuze van veel ruiters en is ontwikkeld om het comfort van het paard te maximaliseren, terwijl het de ruiter helpt om een ​​perfecte balans, nauw contact en harmonie te bereiken. De boom die voor dit dressuurzadel wordt gebruikt, is een goede optie voor paarden met een gemiddelde schoft, met een lichte kromming.


Frank Baines Encore

Vanaf € 3410

De Encore is een klassiek dressuurzadel. Het traditionele ontwerp zit boordevol functies die zeer aanpasbaar zijn om u een zadel te geven dat aan uw specifieke behoeften voldoet. De boom die voor dit dressuurzadel wordt gebruikt, is een goede optie voor paarden met een gemiddelde schoft en een lichte kromming van de rug. Het pas zadel heeft een velcro raster op de flap waarmee we de positie en de vorm van het blok aan kunnen passen voor een optimale beenpositie.Frank Baines Omni

Vanaf € 3145

De Baines Omni is een fantastische keuze voor een dressuurzadel. Ontworpen met een diepe zit die je helpt de juiste rijhouding te bereiken, een centraal balanspunt en ultiem comfort voor je paard. De boom die voor dit dressuurzadel wordt gebruikt, is een geweldige optie voor paarden met een hoge schoft en een lichte kromming naar hun rug.