Kifrahorse Saddle Fitting

              Gediplomeerde Zadelpasservice voor boom én boomloze zadels

.

GFS Premier

Waarom kiezen voor GFS Premier?

Waarom kiezen voor GFS Premier?

Leer GFS Premier leer is met de hand geselecteerd voor de beste kwaliteit dubbel gestikt kalfsleer voor maximaal comfort en grip.

X-change kopijzer systeem Het X-change systeem maakt het mogelijk om zeer gemakkelijk de maat van het kopijzer aan te passen. De zadels hebben 5 verwisselbare kopijzers van Narrow tot en met XWide.

Polymer Synthetic Web Strained Boom De polymeer synthetische zadelboom is ontworpen op een CAD-machine voor precisie en symmetrie. De boom is flexibel en lichtgewicht waardoor beweging mogelijk is. Omdat de boom op een CAD-machine is ontworpen, kunnen we zorgen voor de beste positionering voor de ruiter en een nauwer contact met het paard creëren.

Kussens De kussens gevuld met gesiliconiseerde wol maken het zadel goed aanpasbaar en comfortabel voor de rug van het paard. Gesiliconiseerde wol maakt beweging in de wol mogelijk, waardoor mogelijke opeenhoping wordt voorkomen. Opgehoopte wol verliest zijn veerkracht en kan drukpunten op de paardenrug veroorzaken.

X-Change Singeloptie Door de ruime keuze aan singelopties kunnen we het zadel perfect uit balanceren op der rug van jouw paard

GFS PREMIER DRESSUUR

GFS PREMIER DRESSUUR

Beschrijving Monoblad dressuur zadel gemaakt van zacht en soepel leder. De wrong bevind zich op het zweetblad en de zit is open en ongedwongen. Dankzij het innovatieve singelsysteem kan het zadel goed worden uitgebalanceerd. Komt standaard met een lak croco achterzijde

Kleur Zwart Leder

Beschikbare inchmaten 17/17,5 / 18 inch op bestelling

Beschikbare kopijzer maten Narrow, Medium, Medium/Wide, Wide, XWide, XXWide

Prijs € 2495,-

GFS PREMIER JUMP

GFS PREMIER JUMP

Beschrijving Monoblad springzadel gemaakt van zacht en soepel leder. De wrong bevind zich op het zweetblad en de zit is open en ongedwongen. Dankzij het innovatieve singelsysteem kan het zadel goed worden uitgebalanceerd.

Kleur Zwart leder en bruin leder

Beschikbare inchmaten 17 / 17,5 inch

Beschikbare kopijzer maten Narrow, Medium, Medium/Wide, Wide, XWide, XXWide

Prijs € 2495,-