Kifrahorse Saddle Fitting

              Gediplomeerde Zadelpasservice voor boom én boomloze zadels

Website GFS Premier zadels

.

GFS Premier

Waarom kiezen voor GFS Premier?

Waarom kiezen voor GFS Premier?

Leer GFS Premier leer is met de hand geselecteerd voor de beste kwaliteit dubbel gestikt kalfsleer voor maximaal comfort en grip.

X-change kopijzer systeem Het X-change systeem maakt het mogelijk om zeer gemakkelijk de maat van het kopijzer aan te passen. De zadels hebben 11 verwisselbare kopijzers van Narrow tot en met XWide.

Polymer Synthetic Web Strained Boom De polymeer synthetische zadelboom is ontworpen op een CAD-machine voor precisie en symmetrie. De boom is flexibel en lichtgewicht waardoor beweging mogelijk is. Omdat de boom op een CAD-machine is ontworpen, kunnen we zorgen voor de beste positionering voor de ruiter en een nauwer contact met het paard creëren.

Kussens De kussens gevuld met gesiliconiseerde wol maken het zadel goed aanpasbaar en comfortabel voor de rug van het paard. Gesiliconiseerde wol maakt beweging in de wol mogelijk, waardoor mogelijke opeenhoping wordt voorkomen. Opgehoopte wol verliest zijn veerkracht en kan drukpunten op de paardenrug veroorzaken.

X-Change Singeloptie Door de ruime keuze aan singelopties kunnen we het zadel perfect uit balanceren op der rug van jouw paard